Profesionalni prevodilac za slovenački jezik

Potreban Vam je profesionalni prevodilac za slovenački jezik? Na pravom ste mestu. U našoj prevodilačkoj agenciji možete naručiti usluge profesionalnog usmenog i pismenog prevođenja, na slovenački jezik, kao i sa slovenačkog na srpski jezik. Prevodimo sve vrste tekstova. Takođe, u našoj prevodilačkoj agenciji možete naručiti i usluge prevoda sa overom sudskog prevodioca za slovenački jezik.

Pokrivamo sve  stručne oblasti: ekonomija, marketing, bankarstvo, finansije, pravo, turizam, građevina i arhitektura, mašinstvo, tehnika, sport i outdoor oprema, IT,  kozmetika,  medicina, farmacija, kulinarstvo, kao i druge oblasti.

Do sada su nam poverenje ukazala mnoga pravna i fizička lica i ponosni smo na dugoročnu saradnju koju smo ostvarili s mnogim renomiranim kompanijama, agencijama i advokatskim kancelarijama. Navodimo samo neke od njih: Livnica Kikinda (Cimos grupa), Petrol, Ilirika, Daibau, Iglu Šport, Perutnina Ptuj, Eagle Express, Inspharma S d.o.o. , Analyses Laboratory Equipment,  Beko,  Eco Design Studio Group, Wake up Film, Real Choice, C.E.S Group, Bluee Print, Eurolab International Group, Hanna Isntruments, Luj M Trans i mnogi drugi.

Evo šta o saradnji sa nama kažu naši klijenti…

  • „Hvala Vam mnogo veoma smo zadovoljni sa prevodom!“  (Perutnina Ptuj Topiko d.o.o.)
  • „Hvala vam najlepše. Brzi i profesionalni kao i uvek, divno je sarađivati sa vama!“ (Eagle Express d.o.o)
  • „Vrlo sam zadovoljan. Naša terminologija je dosta specifična i znam da prevodioca nije bilo lako ali su uradili odličan posao.“ (Inspharma S d.o.o.)

Kako radimo?

Bez obzira na obim projekta, podjednako se posvećujemo svakom klijentu i trudimo se da uvek isporučimo kvalitetan prevod, dosledan izvornom tekstu. U našem timu su prevodioci za slovenački jezik sa poznavanjem i iskustvom u različitim oblastima. Na svakom prevodilačkom projektu biće angažovan onaj prevodilac za slovenački jezik, koji najbolje poznaje oblast koja se prevodi i ima višegodišnje iskustvo u prevođenju sličnih tekstova. Samo iskusan prevodilac za slovenački jezik može uspešno da prevede veoma zahtevne tekstove. U slučaju da vam je potreban prevod sadržaja iz usko specijalizovanih oblasti preporučujemo i uslugu jezičke redakture nakon završenog prevoda. Redakturu, odnosno proveru i korekciju prevoda stručnih termina rade stručnjaci iz date oblasti, lekari, advokati, inženjeri i sl. Ako se tekst javno objavljuje ili će biti upotrebljen u marketinškoj kampanji preporučujemo i lekturu nakon završenog prevoda. Prevodilac za slovenački jezik poznaje gramatiku jezika ali on nije profesionalni lektor. Nakon lekturisanja prevoda, vaš tekst će biti i stilski prilagođen vašoj geografskoj ciljnoj grupi.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i usluge prevođenja na druge svetske jezike. Za više informacija pogledajte stranicu Prevodioci za preko 30 svetskih jezika >> na sajtu www.globaltranslationhouse.com

USMENI PREVODI – PREVODILAC ZA SLOVENAČKI JEZIK

Ako Vam je potreban prevodilac za slovenački jezik radi usmenog prevođenja obratite nam se! Pružamo usluge konsekutivnog prevođenja za slovenački jezik.

DOSTAVA MATERIJALA NA PREVOD

Materijal koji želite da prevedemo nam možete dostaviti na nekoliko načina: poslati elektronski na našu e-mail adresu, predati lično u našim prostorijama ili poslati brzom poštom. Otvoreni smo za konsultacije i s nama možete uvek kontaktirati, radnim danima od 10.00h do 18.00h.

CENOVNIK

Opšta cena prevodilačkih usluga definisana je po prevodilačkoj stranici. Prevodilačka stranica sadrži 1800 karaktera, računajući i razmake. Cena zavisi od oblasti prevođenja, obima, kao i roka za prevod.

Slovenački jezik je veoma zahtevan jezik, uprkos mnogim sličnostima sa srpskim jezikom. Upravo taj problem sličnosti veoma često u praksi rezultira prevodima koji nisu u duhu jezika na koji se prevodi.

 

Prevodilac za slovenački jezik mora dobro da poznaje gramatiku jezika na koji prevodi, terminologiju oblasti na koju se tekst odnosi, kao i da ume da prenese smisao teksta, kako bi prevod bio u celini razumljiv. Upravo zato će na prevodu teksta sa srpskog na slovenački jezik uvek biti angažovan prevodilac za slovenački jezik kome je slovenački jezik maternji jezik.

Zašto izabrati nas

Uvek smo tu da vam pružimo besplatan savet i besplatnu procenu za prevod i uvek ćemo završiti projekat koji ste nam poverili.
Naše cene prilagođene su aktuelnoj ekonomskoj situaciji, a ne evropskim standardima u prevodilaštvu.
Ako niste u prilici da preuzmete prevod u našim prostorijama, organizovaćemo isporuku prevoda po kuriru na vašu adresu o našem trošku, za sve prevode preko tri i više prevodilačkih stranica.

    Obratite nam se!